24/7

24 uur per dag 06 444 70 352

De Regt Uitvaartverzorging

Wat is het mooi om door het verdriet om het verlies van een dierbare de liefde te voelen. Ieder mens is uniek en bij ieder mens past weer een ander afscheid.

Waar velen vooral stilstaan bij verdriet en verlies, willen anderen het leven vieren. Bij de ene persoon past een kleine, ingetogen dienst en bij de ander wordt gekozen voor een uitbundig soms zelfs feestelijk afscheid. Nabestaanden kunnen veel zelf doen bij een uitvaart, dit kan helpen bij het verwerkingsproces.

Onze taak is het aanhoren en aanvoelen van uw wensen en u de mogelijkheden bieden die passen bij uw dierbare en met u mee te lopen in dit proces. Wij willen een gids en klankbord voor u zijn, daarnaast zijn rust en vertrouwen belangrijke sleutelwoorden binnen onze begeleiding.

Bij ons ligt de dankbare taak u te mogen bijstaan in het belangrijke intieme moment van afscheid nemen, met aandacht en respect voor uw wensen.

Meer over Linda Meer over Florens Meer over Joke

Florens en Linda de Regt

Wilt u meer informatie?

Wij kunnen ons voor stellen dat u nog vragen heeft. Uitvaartzorg is een onderwerp waar u het niet iedere dag over heeft. Wij staan open voor een gesprek over uw wensen en geven graag antwoord op uw vragen.

U kunt dit formulier invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Uitvaartverzekering
Onderwerp

Uitvaartverzekering

Ga verder

Goed voorbereid

Een goede voorbereiding biedt nabestaanden de mogelijkheid om hun verlies te verwerken.

Ga verder
Laatste wensenboekje

Laatste wensenboekje

Niet het makkelijkste onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekje aanvragen

Aandacht en respect voor uw wensen