24/7

24 uur per dag 06 444 70 352

Ervaringen van anderen

Wanneer u wordt geconfronteerd met een overlijden, komt daarbij de keuze die gemaakt dient te worden welke uitvaartondernemer de uitvaart mag verzorgen. Op deze pagina kunt u lezen hoe andere mensen onze dienstverlening hebben ervaren.

Uitvaartverzorging Neem contact op

Referentie

“Alles geregeld zoals wij het wilden.”

Na het overlijden van onze pa bij jullie terecht gekomen. Van het begin af aan was het een relaxed contact. Alles is geregeld zoals wij het wilden en uiteraard zaten er ook ideeën van jullie tussen. Ik vond het heel mooi om te zien dat jullie meedenken, met ideeën komen, welke ik nog niet had gezien. Elke dag kwamen jullie langs en het was een leuk contact en jullie namen ook de tijd voor ons. Hoe behulpzaam jullie waren met het helpen om de as van onze pa te verdelen tussen de kettingen en urnen. Ik kan enkel maar zeggen dat ik hier een bedrijf zie met mensen welke een enorme passie hiervoor hebben en dat het hier gaat om de nabestaanden. Hou dit vast en wees trots op dat wat jullie neer hebben gezet.

Patrick de Jong

Referentie

“Bedankt”

Woensdagmorgen overlijden en dan zorgt De Regt Uitvaartverzorging ervoor dat de uitvaart op zaterdag is zodat ook onze dochter afscheid van oma kan nemen.

Alles zonder wanklank, en net zo netjes en stijlvol als wanneer we meer tijd zouden hebben gehad.

Bedankt hiervoor Joke, Florens en Linda. 

Lenny te Sligte

Referentie

“Zeer professionele en vriendelijke verzorging mogen ontvangen van de Regt Uitvaartverzorging”

Zeer professionele en vriendelijke verzorging mogen ontvangen van de Regt Uitvaartverzorging.

Door hun zeer fijne en persoonlijke benadering was ons gezin heel professioneel geholpen zonder maar het idee te hebben dat we te maken hadden met een "uitvaartverzorging onderneming".

Alles tot in de puntjes geregeld en direkt een heel vertrouwde aanpak en advisering.

Als zeer prettig ervaren en zeker te adviseren voor iedereen die met een uitvaart te maken krijgt.

Linda & Florens, nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige zorg

Jurian Westhuis

Referentie

“We hebben samen met jullie waardig afscheid van onze vader kunnen nemen”

Altijd even afwachten als je onverwacht met een uitvaart wordt geconfronteerd zeker in deze rare Corona tijd maar wat waren wij blij met de ondersteuning die we van jullie hebben gekregen.

We hebben samen met jullie waardig afscheid van onze vader kunnen nemen.

Familie Everaart

Referentie

“Het was het begin van de corona tijd en alles moest anders”

De uitvaart van mijn moeder is onder leiding van Joke, Linda en Florens op hele waardige manier verlopen. Het was het begin van de corona tijd en alles moest anders. Dat werd erg goed aangepakt. Onderling werkten ze heel prettig samen en het contact was vriendelijk, rustgevend, heel adequaat. Ze gaven goede adviezen, dachten op prettige manier mee.

 

Aja de Kam-Krijgsman

Referentie

“Helemaal zoals mijn moeder dat had gewild”

De Regt Uitvaartverzorging heeft in mei 2020 de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Helemaal zoals mijn moeder dat had gewild. Zonder poespas. Linda heeft mij ontzettend geholpen, niet alleen met de uitvaart maar ook met bijkomende zaken. Ze stond echt voor me klaar. En dat voor een zeer redelijke prijs! Ik heb meer gekregen dan verwacht!

Linda bedankt!

Petra Simone

Referentie

“Het was een eerbetoon aan zijn leven”

Wat een fijne mensen: Linda, Florens en Joke zijn warm, vriendelijk, meelevend en persoonlijk. Ze denken mee in de periode waarin je als nabestaande al zoveel aan je hoofd hebt. Maar ze nemen de tijd en zorgen voor alles waar je zelf geen energie voor hebt. Ik heb mede dankzij dit trio terug kunnen kijken op een mooi afscheid van mijn vader. Het was een eerbetoon aan zijn leven.

Martine Groeneveld

Referentie

“Alle zorg is mijn moeder en ons uit handen genomen”

Mijn vader is 17-10-2020 overleden. Dan zit je toch mooi met je handen in het haar! Gelukkig konden Joke, Linda en Florens ons met raad en daad bijstaan! En dat hébben ze dan ook gedaan. Alle zorg is mijn moeder en ons uit handen genomen. Van kaart tot kist, van volgauto tot crematie. Elke dag kwam een van hen of kwamen ze samen bij mijn moeder om te kijken hoe het ging. Dat heeft mijn moeder als erg prettig ervaren! Het klinkt raar, ik kan De Regt absoluut aanbevelen!!!

Robin Metselaar

Wilt u meer informatie?

Wij kunnen ons voor stellen dat u nog vragen heeft. Uitvaartzorg is een onderwerp waar u het niet iedere dag over heeft. Wij staan open voor een gesprek over uw wensen en geven graag antwoord op uw vragen.

U kunt dit formulier invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Wereldlichtjesdag 2022
Onderwerp

Wereldlichtjesdag 2022

Ga verder

Goed voorbereid

Een goede voorbereiding biedt nabestaanden de mogelijkheid om hun verlies te verwerken.

Ga verder
Laatste wensenboekje

Laatste wensenboekje

Niet het makkelijkste onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekje aanvragen

Aandacht en respect voor uw wensen