24/7

24 uur per dag 06 444 70 352

Ervaringen van anderen

Wanneer u wordt geconfronteerd met een overlijden, komt daarbij de keuze die gemaakt dient te worden welke uitvaartondernemer de uitvaart mag verzorgen. Op deze pagina kunt u lezen hoe andere mensen onze dienstverlening hebben ervaren.

Uitvaartverzorging Neem contact op

Referentie

“Professioneel maar tevens erg warm.”

We hebben jullie begeleiding ervaren als heel professioneel maar tevens erg warm, precies waar we op dat moment erg behoefte aan hadden.

Denken nog met veel dankbaarheid terug aan jullie betrokkenheid, waardoor we het afscheid van Nico als heel kostbaar hebben ervaren.

Hopen dat jullie kunnen doorgaan mensen op deze manier een gevoel van voldaanheid te kunnen geven.

Mevrouw M. Siebelink

Referentie

“Mede dankzij jullie hebben we haar het afscheid gegeven dat ze wilde en dat ze verdiende.”

Lieve Linda en Florens, heel veel dank voor jullie geweldige en liefdevolle begeleiding bij het afscheid van mijn moeder ?. Mede dankzij jullie hebben we haar het afscheid gegeven dat ze wilde en dat ze verdiende. Jullie zijn fantastisch! En hier thuis zit een hele trotse (klein)dochter te stralen om de foto van haar kaart op jullie pagina ❤️ Veel liefs van Familie Cortjens-van Heeringen

Fam. Cortjens-van Heeringen

Referentie

“Heel heel heeel erg bedankt Linda en Florens”

Wauw! Wat was het een bijzonder mooi afscheid van mijn papa, die heel plotseling tussen onze vingers vandaan geglipt was.....
Ik belde 2 dgn na het overlijden met Linda, met de vraag of zij en Florens samen, ons wilde begeleiden naar het laatste afscheid van papa. Meteen zei Linda, natuurlijk. Omdat wij (mn mama en ik) nog in Italie waren leek het lastiger, maar nee, ook dat was geen probleem.... de lijntjes waren kort, op afstand de warmte van Linda en Florens voelbaar. De helpende handen idem...... Samen met elkaar op donderdag de kaart in orde maken...... plekje vd uitvaart ook al geregeld, de kaarten...... ze zijn prachtig geworden. Zo fijn, zo dankbaar dat er ruimte was voor onze eigen wensen ?. En.... zo papa.....?
De dagen naar de uitvaart toe..... op zondag weer samen aan tafel........ zo fijn..... Ook voor ‘kleine’ Lana. Meteen kwamen er bij navraag boekjes.... wauw!!De dag van de uitvaart zelf......... de dagen erna......... de warmte die jullie ons gegeven hebben in het definitieve afscheid naar/van onze lieve man, (schoon)papa en opi........Heel heel heeel erg bedankt Linda en Florens ❤️?

N. van Woensel

Referentie

“Jullie zijn ons zo dierbaar geworden.”

Wat een mooi stel mensen. Jullie zijn ons zo dierbaar geworden. Mede door de wijze waarop jullie ons zo mooi hebben begeleid ♥️

N. De Jesus Morais- van der Vet

Referentie

“Heel erg bedankt voor jullie steun.”

Na het plotseling overlijden van mijn broer vielen wij in een hele moeilijke en emotionele achtbaan. Met veel liefde zorgden jullie voor een mooi en persoonlijk afscheid. Dankzij jullie konden wij het op deze ontzettende moeilijke dag het beter aan. Heel erg bedankt voor jullie steun.

M.D. Haack

Referentie

“Mooie uitvaart.”

Na het overlijden van mijn moeder zijn we heel goed begeleid door dit warme echt-paar. Ze luisteren heel goed naar de wensen van de na bestaande. En doen er alles aan deze in te vullen. Het was een hele mooie uitvaart geworden.

S. van der Zanden-Vis

Referentie

“Professioneel, warm en hartelijk.”

Professioneel, warm en hartelijk, fijne begeleiding, dagelijks bezoek tijdens de opbaring thuis tot en met de uitvaartdienst en begrafenis, Topmensen met liefde voor hun vak.

M. Haack

Referentie

“Bedankt voor alles.”

Bij het overlijden van onze moeder zijn wij heel goed begleid vanaf het eerste moment dat er contact was. Het meedenken van wat er mogelijk is, het opmaken en verzorgen van onze moeder, het voorlezen van een stukje bij de uitvaart. Alles is met veel respect gedaan. Zij hebben deze dag voor ons dragelijk gemaakt en geholpen om haar een mooi afscheid te geven. Zelfs na de uitvaart word nog alles netjes afgehandeld, en houden ze nog regelmatig contact. Bedankt voor alles.
Monique, Edward en Jacqueline

M. van der Sluijs-Weise

Wilt u meer informatie?

Wij kunnen ons voor stellen dat u nog vragen heeft. Uitvaartzorg is een onderwerp waar u het niet iedere dag over heeft. Wij staan open voor een gesprek over uw wensen en geven graag antwoord op uw vragen.

U kunt dit formulier invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Asverstrooiing te land, ter zee en vanuit de lucht… mag dat?
Onderwerp

Asverstrooiing te land, ter zee en vanuit de lucht… mag dat?

Ga verder

Goed voorbereid

Een goede voorbereiding biedt nabestaanden de mogelijkheid om hun verlies te verwerken.

Ga verder
Laatste wensenboekje

Laatste wensenboekje

Niet het makkelijkste onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekje aanvragen

Aandacht en respect voor uw wensen