24/7

24 uur per dag 06 444 70 352

Tarieven

Iedere uitvaart is uniek en moet passen bij het leven van de overledene. De Regt Uitvaartverzorging is er voor iedereen en voor elk budget. De kosten van een uitvaart kunnen erg variëren, derhalve is er ook geen vastgesteld kostenplaatje. Omdat wij bij iedere uitvaart uitgaan van de wensen van de overledene maken wij na onze eerste kennismaking een offerte voor u op maat. Een uitvaart via De Regt Uitvaartverzorging is, doordat wij een klein bedrijf zijn met veel ervaring, betaalbaar en van hoge kwaliteit. 

Wij begrijpen dat het fijn is om een idee te krijgen van de kosten waar u mee te maken krijgt, daarom hebben wij hieronder een aantal basiskosten voor u op een rij gezet. Zo kunt u zien met welke verschillende kosten u rekening kunt houden.

  

Basistarief

Hierbij moet u denken aan het bespreken van de uitvaart, het regelen van diverse zaken en algehele begeleiding van de uitvaart. Wij maken afspraken met verschillende partijen zoals de locatie waar de plechtigheid plaatsvindt, dragers en schieten de bedragen voor u voor die vast betaald dienen te worden. Wij dragen zorg voor het doen van aangifte van overlijden bij de gemeente en zorgen voor de afhandeling van de nodige wettelijke formaliteiten. Bent u in het bezit van een verzekering, dan kunnen wij de afwikkeling hiervan voor u regelen.

€ 1.895,-

Verzorging

De laatste verzorging van de overledene, uiteraard kunnen wij dit ook samen met u doen. De overledene wordt door ons gewassen, aangekleed en wij besteden zorg aan het haar en de nagels. 

€ 175,-

Thuis opbaren in kist

Voor het gebruik van onze koeling en verschillende rouwgoederen voor zo lang als nodig is. Wij komen elke dag de opbaring controleren

€ 675,-

Thuis opbaren op bed

Voor het gebruik van onze bedkoeling voor zo lang als nodig is. Wij komen elke dag de opbaring controleren.

€ 595,-

Overbrengen

Wanneer de overledene niet thuisblijft moet deze overgebracht worden naar een andere locatie waar de opbaring zal plaatsvinden. Wij hebben voor het overbrengen speciaal ingerichte auto's, op deze manier garanderen wij de waardigheid van en het respect naar de overledene

€ 325,-

Uitvaartkist

Uitvaartkisten zijn er in diverse soorten. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Ook voor natuurkisten of rieten manden kunnen wij u adviseren

Op aanvraag

   

Bloemen

Bloemen kunnen heel veel zeggen. Een mooi stuk met de lievelingsbloemen van de overledene? Een stuk dat de gehele kist bedekt met daarin items die verwijzen naar de overledene? Veel is mogelijk. Samen met onze huisbloemist luisteren wij naar uw wensen en adviseren wij u graag over de mogelijkheden

Op aanvraag

Rouwauto

Uiteraard hebben wij een standaard zilvergrijze rouwauto, maar heeft u een bijzondere wens met betrekking tot de rouwauto, ook dan kunnen wij veel voor u doen. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden, een uitvaartbus waar de gehele familie om de kist heen kan zitten of een motor met zijspan waar de kist op staat? Of gaat u voor klassiek en wenst u een uitvaartkoets met paarden?

Vanaf € 325,-

Dragers

Met het dragen op de schouders wordt de overledene symbolisch nog éénmaal boven de mensen uitgetild, een gebruik dat al voor de middeleeuwen een gewoonte was. Op veel oude afbeeldingen van begrafenissen is te zien hoe de kist of baar met acht dragers op de schouders werd gedragen. 

Op aanvraag

Uitvaartlocatie

Wenst u de plechtigheid met uw naasten in uw eigen huiskamer, of in de kantine van de sportclub? Er is veel mogelijk. Wij denken graag met u mee 

Op aanvraag

  

Nazorg

Ook na de uitvaart kunt u rekenen op een luisterend oor en de professionaliteit van De Regt Uitvaartverzorging. Voor een luisterend oor kunt u rekenen op ons medeleven. Heeft u behoefte aan professionele hulp? Ook dan kunnen wij u helpen en u doorverwijzen naar een professional de u op weg kan helpen.

service

Asverstrooiing te land, ter zee en vanuit de lucht… mag dat?
Onderwerp

Asverstrooiing te land, ter zee en vanuit de lucht… mag dat?

Ga verder Onderwerpen

Goed voorbereid

Een goede voorbereiding biedt nabestaanden de mogelijkheid om hun verlies te verwerken.

Ga verder

Wilt u meer informatie?

Wij kunnen ons voor stellen dat u nog vragen heeft. Uitvaartzorg is een onderwerp waar u het niet iedere dag over heeft. Wij staan open voor een gesprek over uw wensen en geven graag antwoord op uw vragen.

U kunt dit formulier invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Ergens anders verzekerd. Hoe zit dat?
Onderwerp

Ergens anders verzekerd. Hoe zit dat?

Ga verder

Goed voorbereid

Een goede voorbereiding biedt nabestaanden de mogelijkheid om hun verlies te verwerken.

Ga verder
Laatste wensenboekje

Laatste wensenboekje

Niet het makkelijkste onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekje aanvragen

Aandacht en respect voor uw wensen