24/7

24 uur per dag 06 444 70 352

Uitvaartzorg

Uitvaartzorg

Bij De Regt Uitvaartverzorging hechten we veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons heeft. Voor zowel de laatste verzorging als het bespreken van de uitvaart heeft u eèn aanspreekpunt en wordt u niet geconfronteerd met continue andere mensen over de vloer zoals dat bij de grotere uitvaartondernemers vaak het geval is.

Is uw dierbare thuis overleden dan komen wij eerst de laatste verzorging van uw dierbare verzorgen. Wilt u hierbij aanwezig zijn of zelfs helpen dan mag dit uiteraard. Wij kunnen uw dierbare thuis op bed opbaren, is dit niet mogelijk dan verzorgen wij het overbrengen naar een andere locatie.

Is uw dierbare niet thuis overleden dan stemmen wij eerst met u af waar wij uw dierbare naartoe mogen brengen. Wilt u dat uw dierbare naar huis komt dan gaan we dat meteen voor u regelen. 

Vervolgens kijken we samen met u of u er aan toe bent om vast wat details omtrent de uitvaart te bespreken, uiteraard hoeven niet alle details in het eerste gesprek besproken te worden. Dit kan verspreid over de dagen naar de uitvaart toe, zodat het afscheid langzaam de vorm gaat krijgen die u wenst.

Wilt u eerst even tot rust komen of met uw naasten samen zijn dan kan dit. Wij maken een afspraak met u, op een tijdstip dat het u uitkomt, om de verdere details van de uitvaart te bespreken. Hiervoor nemen wij alle tijd die nodig is.

 

Overzicht Meer informatie Meer over ons

Begraven of cremeren
Onderwerp

Begraven of cremeren

Ga verder Onderwerpen

Laatste wensenboekje

Laatste wensenboekje

Niet het makkelijkste onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekje aanvragen

Wilt u meer informatie?

Wij kunnen ons voor stellen dat u nog vragen heeft. Uitvaartzorg is een onderwerp waar u het niet iedere dag over heeft. Wij staan open voor een gesprek over uw wensen en geven graag antwoord op uw vragen.

U kunt dit formulier invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Uitvaartkist of afscheidswade?
Onderwerp

Uitvaartkist of afscheidswade?

Ga verder

Goed voorbereid

Een goede voorbereiding biedt nabestaanden de mogelijkheid om hun verlies te verwerken.

Ga verder

Aandacht en respect voor uw wensen