24/7

24 uur per dag 06 444 70 352

De Regt Uitvaartverzorging in Berkel en Rodenrijs

Na een overlijden komt er veel op u af, in korte tijd moet er veel besproken en beslist worden. Het is goed om te weten dat u de tijd en rust heeft om de juiste beslissingen te nemen.

Eerst gaan we samen met u kijken of uw dierbare bij u thuis in Berkel en Rodenrijs verzorgd en opgebaard zal worden of dat dit op een andere plek gaat gebeuren. Vervolgens maken we een afspraak met u, op een tijdstip dat het u uitkomt, om de verdere details van de uitvaart te bespreken.

Uiteraard hoeven niet alle details in het eerste gesprek besproken te worden. Dit kan verspreid over de dagen naar de uitvaart toe, zodat het afscheid langzaam de vorm gaat krijgen die u wenst. Hiervoor nemen wij alle tijd die nodig is en houden wij dagelijks contact met u.

Met aandacht en respect voor uw wensen en door goed te luisteren ondersteunen wij u bij het maken van keuzes. U heeft de ruimte om alles rond de uitvaart op uw manier te doen. 

De Regt Uitvaartverzorging is gevestigd nabij Berkel en Rodenrijs en heeft ruime ervaring in de uitvaartzorg, ceremonies en de gemeente in en rondom Berkel en Rodenrijs.

Onze dienstenDe Regt Uitvaartverzorging

Laatste wensenboekje

Laatste wensenboekje

Niet het makkelijkste onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekje aanvragen
Linda Hederik

Direct hulp nodig?

Florens de Regt
Linda de Regt-Hederik
 
Telefoon

010 786 7334

Ongeacht waar u verzekerd bent.

Wilt u meer informatie?

Wij kunnen ons voor stellen dat u nog vragen heeft. Uitvaartzorg is een onderwerp waar u het niet iedere dag over heeft. Wij staan open voor een gesprek over uw wensen en geven graag antwoord op uw vragen.

U kunt dit formulier invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Natuurbegraven, wat is dat?
Onderwerp

Natuurbegraven, wat is dat?

Ga verder

Goed voorbereid

Een goede voorbereiding biedt nabestaanden de mogelijkheid om hun verlies te verwerken.

Ga verder

Aandacht en respect voor uw wensen